Paras palvelulaatu 2018/2019 -testivoittaja

eibmarkt.com GmbH:lle on saanut Paras palvelulaatu 2018/2019 -laatusinetin.

eibmarkt.com GmbH:lle myönnettiin TESTBILD-lehden numerossa 04/2018 parhaan palvelulaadun Testbild-laatusinetti Talotekniikka (verkkokauppa) -kategoriassa.

Laatusinetti myönnettiin kyselyn perusteella, johon osallistuneet yli 20 500 asiakasta antoivat arvionsa seuraavista osa-alueista: tavoitettavuus, asiakaskeskeisyys, viestintä, asiantuntemus ja palveluiden laajuus. Lisäksi tulokseen vaikutti suositteluhalukkuus, joka oli ylätason arviointikriteeri.

Alan huippuyritysten välisessä vertailussa eibmarkt.com oli kaikilla testatuilla osa-alueilla paras. Eibmarkt.com GmbH onnistui erinomaisesti erityisesti asiantuntemuksessa, joka arvioitiin asiakaskyselyssä erittäin korkeaksi. 

Paras palvelulaatu 2018/2019 -tunnustuksen testausmenetelmä

TESTBILD toteutti yhteistyössä Statista-tutkimusyrityksen kanssa yhden vuoden 2018 suurimmista asiakaskyselyistä, jossa tutkittiin verkkokauppojen palvelulaatua. Kyselyssä arvioitiin yli 2 400 yritystä 200 eri toimialalta.

Kyselyyn valitut huippuyritykset ovat alallaan muita parempia muun muassa alueellisessa kattavuudessa, liikevaihdossa, asiakasmäärissä ja tunnettuudessa. Kysely toteutettiin touko–kesäkuussa 2018.

Paras palvelulaatu 2018/2019 -tunnustus myönnetään Saksassa yrityksille, palveluntuottajille ja laitoksille, jotka tarjoavat parasta asiakaspalvelua. Tunnustus pohjautui yli 20 500 asiakkaan arvioon. 

Asiantuntemus, palvelukeskeisyys ja yli 20 vuoden kokemus

Eibmarkt.com GmbH:n verkkokaupat eibmarkt.com® ja eibabo® tarjoavat valtavan valikoiman tuotteita. Niiden erikoisalaa ovat KNX®-automaatio, kotiautomaatio ja talotekniikka, sähkötarvikkeet sähköasennuksiin, valaisimet ja tarvikkeet sekä työkalut ja laitteet kotiin, korjaamoille ja teollisuuteen.

Eibmarkt GmbH:lla on oma sovelluskehitysosasto teknisesti vaativia talotekniikkajärjestelmiä varten. Elektroniikka- ja sähkökomponenttien oman kehityksen ja tuotannon lisäksi olemme erikoistuneet myös automaatiotekniikan ohjelmistoihin. Eibmarkt.com:n asiakkaat arvostavat asiantuntemuksemme lisäksi yksilöllistä neuvontaa ja tukea.

Yli 20 vuoden kokemus sähkö- ja elektroniikkatuotteiden postimyynnistä, luotettavat ja nopeat toimitukset, ammattitaitoinen asiakaspalvelu sekä moninkertaisesti palkitut ja turvalliset verkkokaupat tekevät eibmarkt®.comista sähkö- ja talotekniikan alan yritysten johtotähden. Palvelumme laadusta todistavat 99 prosentin asiakastyytyväisyys Trusted Shops -arvosteluissa ja yli 500 000 tyytyväistä kanta-asiakasta eri puolilla maailmaa.