Tietosuoja

Tietosuojailmoitus

Olemme iloisia siitä, että kiinnostuit verkkokaupastamme. Asiakkaidemme yksityisyydensuoja on meille hyvin tärkeää. Jäljempänä kerromme yksityiskohtaisesti siitä, miten käsittelemme tietojasi.

 

1. Käyttäjätiedot ja hostingpalvelut   
Voit selailla verkkosivustoamme henkilötietoja antamatta. Jokaisen verkkosivustoon kohdistuvan hakupyynnön yhteydessä verkkopalvelin tallentaa automaattisesti vain ns. palvelinlokitiedoston, joka sisältää haetun tiedoston nimen, sinun IP-osoitteesi, pyynnön päivämäärän ja kellonajan, siirretyn tietomäärän ja palveluntarjoajan tiedot (käyttäjätiedot) ja johon pyyntö dokumentoidaan.

Näitä tietoja analysoidaan ainoastaan sivuston häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi ja valikoimamme parantamiseksi. Tämä palvelee valikoimamme asianmukaiseen esittämiseen liittyvien oikeutettujen etujemme toteuttamista. Kaikki käyttäjätiedot hävitetään viimeistään seitsemän päivän kuluttua siitä, kun kävit sivustollamme.

Kolmannen osapuolen toteuttamat hostingpalvelut    
Toimeksiantojemme käsittelyyn osallistuu kolmas osapuoli, joka vastaa hostingpalveluista ja verkkosivustomme näyttämisestä. Tämä palvelee valikoimamme asianmukaiseen esittämiseen liittyvien oikeutettujen etujemme toteuttamista. Kaikkia tietoja, joita kerätään tämän verkkosivuston käytön tai käyttöön tarvittavien verkkokaupan lomakkeiden täytön yhteydessä, käsitellään tämän osapuolen palvelimilla. Tietoja käsitellään muilla palvelimilla vain jäljempänä määritetyissä tilanteissa.

Tämä palveluntarjoaja sijaitsee jossakin Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen jäsenvaltiossa.

 

2. Tietojen kerääminen ja käyttö sopimuksen täytäntöönpanossa ja asiakastilin avaamisessa
Keräämme henkilötietoja, joita annat meille vapaaehtoisesti, kun teet tilausta, otat meihin yhteyttä (esimerkiksi yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse) tai avaat asiakastiliä. Pakolliset kentät on merkitty pakollisiksi, koska tarvitsemme kyseisiä tietoja sopimuksen täytäntöönpanoon, yhteydenottosi käsittelemiseen tai asiakasitilisi avaamiseen. Jos et anna näitä tietoja, et voi tehdä tilausta valmiiksi ja/tai avata asiakastiliä tai lähettää yhteydenottopyyntöä. Kulloinkin kerättävät tiedot käyvät ilmi lomakkeista, joihin tietoja syötetään. Käytämme antamiasi tietoja sopimuksen täytäntöönpanoon ja tiedustelujesi käsittelemiseen. Kun sopimuksen täytäntöönpanoon liittyvät asiat on tehty tai kun asiakastilisi poistetaan, tietojesi myöhempää käsittelyä rajoitetaan. Tiedot hävitetään, kun niiden vero- ja kauppaoikeudelliset säilytysmääräajat ovat umpeutuneet, ellet ole nimenomaisesti antanut lupaa tietojesi käytön jatkamiseen tai ellemme pidätä oikeutta tietojen muuhun sellaiseen käyttöön, joka on lain mukaan sallittua ja josta kerromme tässä tietosuojailmoituksessa. Asiakastilisi poistaminen on mahdollista milloin vain, ja sen voi tehdä lähettämällä asiaa koskevan pyynnön (yhteystiedot jäljempänä) tai käyttämällä siihen tarkoitettua toimintoa asiakastilillä.

 

3. Tietojen luovuttaminen     
Sopimuksen täytäntöön panemiseksi luovutamme tietojasi tilauksen toimitukseen valtuutetulle kuljetusyritykselle, mikäli tämä on tilattujen tavaroiden toimituksen kannalta tarpeen. Sen mukaan, minkä maksupalveluntarjoajan valitset maksuprosessissa, luovutamme tilauksen maksamista varten kerätyt maksutiedot maksutoimeksiannon toteuttamiseen valtuutetulle luottolaitokselle ja tarvittaessa valtuuttamallemme maksupalveluyritykselle tai valitulle maksupalvelulle. Valitut maksupalveluntarjoajat keräävät näitä tietoja osittain myös itse, jos olet luonut niiden järjestelmään asiakastilin. Tällöin sinun pitää kirjautua tilausprosessin aikana kyseisen maksupalveluntarjoajan järjestelmään asianmukaisilla käyttäjätunnuksilla. Näissä tapauksissa sovelletaan maksupalveluntarjoajan omaa tietosuojailmoitusta.

Tietojen luovuttaminen kuljetusliikkeelle       
Mikäli olet antanut tilauksen aikana tai sen jälkeen nimenomaisen suostumuksesi tähän, annamme sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi valitulle kuljetusliikkeelle, jotta sen edustaja voi ottaa sinuun yhteyttä ilmoittaakseen tai sopiakseen toimitusajankohdasta kanssasi.

Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa lähettämällä meille asiaa koskevan viestin tai ilmoittamalla siitä suoraan kuljetusliikkeelle (yhteystiedot jäljempänä). Peruutuksen saatuamme antamasi tiedot hävitetään, ellet ole nimenomaisesti antanut lupaa tietojesi käytön jatkamiseen tai ellemme pidätä oikeutta tietojen muuhun sellaiseen käyttöön, joka on lain mukaan sallittua ja josta kerromme tässä tietosuojailmoituksessa.        

Deutsche Post AG         
Charles-de-Gaulle-Straße 20    
DE-53113 Bonn

Spedition Leupold GmbH
Am Saaleschlößchen 7
DE-95145 Oberkotzau

DACHSER SE
Head Office
Thomas-Dachser-Str. 2
DE-87439 Kempten

General Logistics Systems
Germany GmbH & Co. OHG
GLS Germany-Straße 1-7
DE-36286 Neuenstein

 

4. Sähköpostiuutiskirje ja mainosposti

Sähköpostimainonta ja uutiskirjeen tilaaminen       
Jos tilaat uutiskirjeemme, käytämme siihen tarvittavia tai sitä varten erikseen antamiasi tietoja, jotta voimme lähettää sinulle säännöllisesti ilmestyvän uutiskirjeemme suostumuksesi perusteella.

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain lähettämällä asiaa koskevan pyynnön (yhteystiedot jäljempänä) tai käyttämällä uutiskirjeessä olevaa peruutuslinkkiä. Peruutuksen saatuamme poistamme sähköpostiosoitteesi uutiskirjeen tilaajalistalta, ellet ole nimenomaisesti antanut lupaa tietojesi käytön jatkamiseen tai ellemme pidätä oikeutta tietojen muuhun sellaiseen käyttöön, joka on lain mukaan sallittua ja josta kerromme tässä tietosuojailmoituksessa.

Uutiskirjeen lähettää tekemämme toimeksiannon perusteella ulkopuolinen palveluntarjoaja, jolle annamme sähköpostiosoitteesi.

Tämä palveluntarjoaja sijaitsee jossakin Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen jäsenvaltiossa.

Mainosposti ja peruutusoikeus          
Lisäksi pidätämme oikeuden käyttää etu- ja sukunimeäsi sekä postiosoitettasi omiin mainostarkoituksiimme: voimme esimerkiksi lähettää kiinnostavia tarjouksia ja tietoja tuotteistamme kirjepostilla. Tämä palvelee oikeutettujen etujemme (tuotteidemme mainostaminen asiakkaille) toteutumista.

Mainospostin lähettää tekemämme toimeksiannon perusteella ulkopuolinen palveluntarjoaja, jolle annamme osoitetietosi. Voit kieltää tietojesi tallentamisen ja käytön tähän tarkoitukseen milloin tahansa lähettämällä asiaa koskevan pyynnön (yhteystiedot jäljempänä).

 

5. Tietojen käyttö maksusuoritusten yhteydessä

Luottokelpoisuuden tarkistus
Kun kyse on esimerkiksi laskulle ostamisesta tai suoraveloituksesta, meidän on sopimuksen tekemiseksi hankittava henkilöä ja luottokelpoisuutta koskevat tiedot tähän erikoistuneilta asiakastietoyrityksiltä. Tämä palvelee oikeutettujen etujemme (luottotappioiden pitäminen minimissä) toteutumista. Luovutamme luottokelpoisuuden tarkistamiseen tarvittavat tietosi seuraavalle yritykselle:

SCHUFA Holding AG      
Kormoranweg 5              
D-65201 Wiesbaden

Asiakkaamme oikeudet, vapaudet ja perustellut intressit taataan tällöin asianmukaisin toimin. Voit ilmoittaa meille oman kantasi ja riitauttaa luottopäätöksen ottamalla meihin yhteyttä (yhteystiedot jäljempänä).

Osamaksu
Jos valitset maksutavaksi osamaksun ja annat siihen tarvittavan tietosuojaoikeudellisen suostumuksen, luovutamme henkilötietoja (etunimi, sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymäaika, IP-osoite, sukupuoli) sekä maksamiseen tarvittavat tiedot (tilatut tuotteet, laskun loppusumma, erääntyminen, kokonaissumma, laskun numero, verot, valuutta, tilauspäivä ja -aika) tämän maksutavan toteuttamisesta vastaavalle kumppanillemme, joka on Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Ruotsi.

Kumppanimme tarkistaa henkilöllisyyden ja/tai luottokelpoisuuden pyytämällä tietoja julkisista tietokannoista ja asiakastietopalveluista. Tietoja niistä yrityksistä, joilta pyydetään tietoja ja tarvittaessa myös luottokelpoisuustietoja matemaattis-tilastollisella menetelmällä, ja muuta informaatiota tietojesi käsittelystä sen jälkeen, kun ne on luovutettu kumppanillemme (Klarna Bank AB (publ)), saat Klarnan tietosuojailmoituksesta, joka on osoitteessa: https://www.klarna.com/fi/tietosuoja/

Maksamatta jättämisen tilastollista todennäköisyyttä koskevien tietojen perusteella kumppanimme Klarna Bank AB (publ) tekee perustellun päätöksen sopimussuhteen solmimisesta, täytäntöönpanosta tai lopettamisesta. Voit ilmoittaa kumppanillemme Klarna Bank AB:lle (publ) oman kantasi ja riitauttaa luottopäätöksen ottamalla Klarnaan yhteyttä (yhteystiedot jäljempänä).

Voit peruuttaa tilausprosessissa antamasi suostumuksen tietojen luovutukseen milloin tahansa syytä ilmoittamatta tulevin vaikutuksin.

 

6. Trusted Shops Trustbadge -integrointi    

Jotta voimme näyttää Trusted Shops Trustbadge -sinettimme ja kaikki arviot sekä esitellä Trusted Shops -liikkeiden tarjontaa asiakkaille tilauksen jälkeen, tälle verkkosivustolle on liitetty Trusted Shops Trustbadge -sinetti.

Tämä palvelee oikeutettujen etujemme (valikoimamme markkinointi mahdollisimman hyvin) toteutumista. Trustbadgesta ja siihen liittyvistä palveluista vastaa Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, D-50823 Köln.

Trustbadgeen kohdistuvan pyynnön yhteydessä verkkopalvelin tallentaa automaattisesti ns. palvelinlokitiedoston, joka sisältää esimerkiksi sinun IP-osoitteesi, pyynnön päivämäärän ja kellonajan, siirretyn tietomäärän ja palveluntarjoajan tiedot (käyttäjätiedot) ja johon pyyntö dokumentoidaan. Näitä käyttäjätietoja ei analysoida, ja ne hävitetään automaattisesti viimeistään seitsemän päivän kuluttua siitä, kun kävit sivustollamme.

Muita henkilötietoja siirretään Trusted Shopsille vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi, päättänyt tilauksen jälkeen käyttää Trusted Shops -tuotteita tai jo rekisteröitynyt niiden käyttäjäksi. Tässä tapauksessa sovellettava sopimus on sinun ja Trusted Shopsin välinen sopimus.

 

7. Evästeet ja verkkoanalyysi

Jotta verkkosivustomme käyttö olisi helppoa ja tiettyjen toimintojen käyttö mahdollista sopivien tuotteiden näyttämistä tai markkinatutkimusta varten, käytämme eri sivuilla ns. evästeitä. Tämä palvelee oikeutettujen etujemme (valikoimamme esittäminen mahdollisimman hyvin) toteutumista. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat automaattisesti laitteeseesi. Jotkin käyttämistämme evästeistä poistetaan, kun suljet selaimen (nämä ovat ns. istuntoevästeitä). Muut evästeet jäävät laitteeseesi, ja niiden ansiosta järjestelmämme tunnistaa selaimesi, kun tulet sivustollemme seuraavan kerran (nämä ovat ns. pysyviä evästeitä). Voit tarkistaa selaimesi evästeasetuksista, kauanko evästeet pysyvät tallennettuina. Voit tehdä selaimeen asetuksen, joka ilmoittaa evästeiden tallentamisesta, jolloin voit päättää evästeiden hyväksymisestä yksitellen tai kieltää sen tietyissä tapauksissa tai kokonaan. Evästeasetuksia hallitaan kaikissa selaimissa eri tavalla. Kaikkien selainten ohjevalikossa neuvotaan, miten voit muuttaa evästeasetuksia. Yleisimpien selainten ohjeet löytyvät seuraavien linkkien kautta:

Internet Explorer™: https://support.microsoft.com/fi-fi/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Safari™: https://support.apple.com/fi-fi/HT201265             
Chrome™: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fi          
Firefox™ https://support.mozilla.org/fi/kb/evasteiden-paalle-ja-poiskytkeminen                
Opera™ : https://help.opera.com/en/latest/security-and-privacy/      

Jos kiellät evästeiden tallentamisen, verkkosivustomme käytettävyys voi olla rajallista.

Google (Universal) Analyticsin käyttö verkkoanalyysiin        
Tällä sivulla käytetään verkkoanalyysiin Google (Universal) Analyticsiä, joka on Google LLC:n verkkoanalyysipalvelu (www.google.fi). Tämä palvelee oikeutettujen etujemme (valikoimamme esittäminen mahdollisimman hyvin) toteutumista. Google (Universal) Analytics käyttää menetelmiä, esimerkiksi evästeitä, jotka mahdollistavat verkkosivun käytön analysoinnin. Automaattisesti kerätyt tiedot tämän verkkosivun käytöstäsi siirretään Yhdysvalloissa sijaitsevalle Googlen palvelimelle ja tallennetaan siellä. Tällä sivustolla on käytössä IP-osoitteen anonymisointi, mikä tarkoittaa sitä, että IP-osoite lyhennetään Euroopan unionin jäsenmaassa tai muussa Euroopan talousaluetta koskevaan sopimukseen osallistuvassa maassa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Yhdysvalloissa sijaitsevalle Googlen palvelimelle ja lyhennetään siellä. Selaimesi Google Analytics -toiminnon kautta välittämää lyhennettyä IP-osoitetta ei yhdistetä Googlen muihin tietoihin. 

Google LLC:n päätoimipaikka on Yhdysvalloissa, ja sillä on EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -sopimukseen liittyvä sertifiointi. Voimassa olevaa sertifikaattia voi tarkastella täällä . Yhdysvaltojen ja Euroopan komission välisen sopimuksen nojalla komissio on varmistanut, että Privacy Shield -sopimuksen mukaan sertifioiduissa yrityksissä tietosuojan taso on riittävä.      

Voit estää evästeen tuottamien ja verkkosivuston käyttöön liittyvien tietojesi (myös IP-osoitteesi) tallentamisen Googlen palvelimelle ja kieltää Googlea käyttämästä näitä tietoja lataamalla seuraavasta linkistä saatavana olevan selainlaajennuksen ja asentamalla sen: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Selainlaajennuksen sijasta voit napsauttaa tätä linkkiä ja estää Google Analytics -toimintoa tallentamasta tietoja tällä verkkosivustolla tulevaisuudessa. Tällöin laitteeseesi tallennetaan ns. opt out -eväste. Jos poistat evästeet, sinun täytyy napsauttaa linkkiä uudestaan.

 

8. Mainonta markkinointiverkoston kautta            
Markkinoimme tätä verkkosivustoa hakutuloksissa ja kolmansien osapuolten verkkosivustoilla kumppanimme Criteon (Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009 Paris, Ranska) kautta. Kun selaat sivustoamme, tämä palveluntarjoaja tai sen kumppani tallentaa laitteeseesi automaattisesti evästeen, joka mahdollistaa kiinnostuksenkohteiden mukaiset mainokset pseudonyymin evästetunnuksen ja selaamiesi sivujen perusteella. Tämä palvelee oikeutettujen etujemme (verkkosivustomme markkinointi mahdollisimman hyvin) toteutumista.         

Voit ottaa retargeting-evästeen pois käytöstä painamalla jotakin seuraavista linkeistä: https://www.criteo.com/privacy/

Vaihtoehtoisesti voit ottaa kolmansien osapuolten evästeiden käytön pois käytöstä käymällä Network Advertising Initiativen deaktivointisivulla.

 

9. Sosiaalisen median laajennukset

Facebookin, Googlen, Twitterin, Instagramin ja LinkedInin Social Plugin -laajennusten käyttö Shariff-ratkaisulla.

Sivustollamme käytetään sosiaalisen median painikkeita.

Jotta voimme parantaa tietojesi suojaa verkkosivustollamme, nämä painikkeet eivät ole käytettävissä sivustollamme rajoituksetta laajennuksina, vaan ne on vain liitetty sivustollemme HTML-linkkejä käyttämällä. Näin taataan, että kun avaat verkkosivustollamme jonkin sivun, jolla on sosiaalisen median painikkeita, järjestelmä ei muodosta yhteyttä tietyn sosiaalisen median palvelimille.    

Kun napsautat näitä painikkeita, selaimeesi avautuu uusi ikkuna, joka avaa tietyn palveluntarjoajan sivun, jolla voit painaa Tykkää- tai Jaa-painikkeita (tarvittaessa ensin kirjautumalla palveluun).             

Tietojen keräämisen tarkoitusta ja laajuutta sekä muuta käsittelyä ja käyttöä näiden palveluntarjoajien sivustolla koskevat tiedot sekä yhteystiedot ja yksityisyydensuojaa koskevat oikeudet ja asetusvaihtoehdot on esitetty kyseisten palveluntarjoajien tietosuojaohjeissa:

https://www.facebook.com/policy.php
https://twitter.com/privacy
https://help.instagram.com/155833707900388
https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=en

 

10. Arviointimuistutusten lähetys sähköpostitse
Jos olet antanut meille tilauksen aikana tai sen jälkeen nimenomaisen suostumuksesi, käytämme sähköpostiosoitettasi myös siihen, että lähetämme sinulle muistutuksen tilaustasi koskevan arvion tekemisestä arviointijärjestelmässämme. Tämänkin suostumuksen voit peruuttaa milloin tahansa ilmoittamalla siitä meille (yhteystiedot jäljempänä).

Arviointimuistutus Trusted Shopsin kautta   
Jos olet antanut meille tilauksen aikana tai sen jälkeen nimenomaisen suostumuksesi, välitämme sähköpostisoitteesi Trusted Shops GmbH:lle (Subbelrather Str. 15c, 50823 Köln) (www.trustedshops.de), jotta se voi lähettää sinulle arviointimuistutuksen sähköpostitse. Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa lähettämällä meille asiaa koskevan viestin (yhteystiedot jäljempänä) tai ilmoittamalla siitä suoraan Trusted Shopsille.

Sähköpostitse lähetettävä arviointipyyntö Googlen sertifioimien yritysten kautta (Google Customer Reviews)
Teemme yhteistyötä Google LLC:n kanssa Google Customer Reviews -ohjelman osalta. Palveluntarjoaja on Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”). Tämän ohjelman avulla meillä on mahdollisuus pyytää asiakasarvioita verkkosivustomme käyttäjiltä. Kun olet tehnyt ostoksia verkkosivustollamme, ohjelma kysyy, haluatko osallistua Googlen sähköpostikyselyyn. Jos haluat ja annat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisen suostumuksen, välitämme sähköpostiosoitteesi Googlelle. Google Customer Reviews lähettää sinulle sähköpostin, jossa sinua pyydetään arvioimaan, millainen kokemus ostosten tekeminen verkkosivustollamme oli. Antamasi arvio liitetään muihin saamiimme arvioihin ja näytetään logomme kanssa Google Customer Reviewsin sivulla ja Merchant Center -portaalin hallintapaneelissamme. Lisäksi arvioita käytetään Google Merchant Review -arviointiohjelmassa. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ilmoittamalla siitä tietosuojavastaavalle tai Googlelle. Google LLC, jonka päätoimipaikka on Yhdysvalloissa, on sertifioitu Yhdysvaltojen ja EU:n välisen Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti, mikä takaa EU:ssa voimassa olevan tietosuojan tason säilymisen. Lisätietoja Googlen tietosuojasta Google Customer Reviews -ohjelman osalta saat seuraavasta linkistä: https://support.google.com/chrome/answer/173424 Lisätietoja Google Merchant Review -ohjelman tietosuojasta saat seuraavasta linkistä: https://support.google.com/adwords/answer/2375474

 

11. Videoiden liittäminen (ja sisäänkirjautuneiden käyttäjien tietojen välittäminen Googlelle):
Sivustollamme esitetään YouTube-videoita. YouTube on Googlen yhtiö (Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA).

Videoiden yhteydessä käytettävä tietosuoja on tavallista laajempi. Palveluntarjoajan antamien tietojen mukaan käyttäjätiedot tallennetaan vasta, kun käyttäjä käynnistää videon/videoiden toiston. Jos käyttäjä alkaa katsella sivustollemme upotettuja YouTube-videoita, palveluntarjoaja aktivoi YouTube-evästeet voidakseen kerätä tietoa käyttäjän toiminnasta. YouTuben antamien tietojen mukaan näitä tietoja käytetään esimerkiksi videotilastojen tekemiseen, helppokäyttöisyyden parantamiseen ja väärinkäyttöön liittyvien toimintatapojen estämiseen. Jos olet kirjautuneena Googleen, tietosi kohdennetaan suoraan käyttäjätiliisi, kun alat toistaa videota. Jos et halua, että tiedot yhdistetään profiiliisi YouTuben käytön yhteydessä, sinun täytyy kirjautua ulos ennen toistopainikkeen painamista. Google tallentaa tietosi (myös sisäänkirjautumattomien käyttäjien tiedot) käyttöprofiilina ja analysoi niitä. Analysointi perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaiseen Googlen oikeutettujen etujen toteuttamiseen yksilöllistä mainostamista, markkinatutkimusta ja/tai sen verkkosivuston tarkoituksenmukaista muokkaamista varten. Sinulla on oikeus kieltää tällaisen käyttäjäprofiilin muodostaminen. Jos haluat tehdä niin, ota yhteyttä YouTubeen.

Upotettujen videoiden toistamisesta riippumatta tämän verkkosivun avaaminen muodostaa yhteyden DoubleClick-nimiseen Google-verkostoon. Tämä voi käynnistää muita tietojenkäsittelytoimia, joihin emme voi vaikuttaa.

Google LLC, jonka päätoimipaikka on Yhdysvalloissa, on sertifioitu Yhdysvaltojen ja EU:n välisen Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti, mikä takaa EU:ssa voimassa olevan tietosuojan tason säilymisen.

Lisätietoja YouTuben tietosuojasta on palveluntarjoajan tietosuojaselosteessa seuraavassa osoitteessa: https://policies.google.com/privacy?hl=fi. Lisätietoja opt out -evästeestä on täällä: https://adssettings.google.com/authenticated

 

12. Lisäpalvelu: DHL:n saapumisilmoitus
Mikäli olet antanut tilauksen aikana nimenomaisen suostumuksesi, annamme tämän yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisen suostumuksen perusteella sähköpostiosoitteesi DHL-kuljetuspalveluyritykselle (DHL Vertriebs GmbH, Charles-de-Gaulle-Straße 20, D-52113 Bonn). Näin kuljetuspalveluyritys voi ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä ennen paketin toimittamista ja ilmoittaa sinulle paketin alustavan toimitusajankohdan.

Jos olet antanut suostumuksen tietojesi välittämiseen DHL:n saapumisilmoitus -lisäpalvelua varten (valittavissa tilausprosessin aikana), sitä ei tarvitse peruuttaa, koska suostumus on voimassa vain yhdessä tilauksessa kerrallaan ja se pitää siis erikseen valita joka kerta uudelleen.

 

13. Yhteystiedot ja asiakkaan oikeudet        

Sinulla on oikeus pyytää meiltä maksutta tietoja siitä, mitä tietoja sinusta on tallennettu. Lisäksi sinulla on oikeus pyytää meitä korjaamaan näitä tietoja, rajoittamaan niiden käsittelyä, siirtämään tietoja tai poistamaan nämä tiedot. 
Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä tai käytöstä tai jos haluat pyytää niitä koskevia tietoja tai korjaamaan, rajoittamaan tai poistamaan niitä tai peruuttamaan antamasi suostumuksen tai jos haluat vastustaa tiettyä käsittelyä, ota yhteyttä seuraavaan tahoon:

Daniel Kaiser
Kemmlerstraße 1           
08527 Plauen
Deutschland

+49 (0) 3741 / 14 89 8 0 
Daniel.Kaiser@eibmarkt.de

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus asianmukaiselle tietosuojavalvontaviranomaiselle.


********************************************************************
Vastustusoikeus
Käsittelemme oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi kerättyjä henkilötietoja edellä kuvatulla tavalla. Sinulla on kuitenkin oikeus vastustaa tietojen käsittelyä tulevin vaikutuksin. Jos tietojen käsittelyssä on kyse suoramarkkinoinnista, voit käyttää tätä oikeutta milloin tahansa edellä kuvatulla tavalla. Jos tietoja käsitellään muissa tarkoituksissa, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä vain henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvillä perusteilla.

Kun olet käyttänyt vastustamisoikeuttasi, emme käytä henkilötietojasi enää näihin tarkoituksiin, ellemme voi osoittaa, että käsittelylle on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Tätä ei kuitenkaan sovelleta, jos tietoja käsitellään suoramarkkinointia varten. Silloin emme saa enää käyttää henkilötietojasi siihen tarkoitukseen. 

*******************************************************************

Katsomasi tuotteet