Yhteistyöohjelmat

Ryhdy eibabon® mainoskumppaniksi

eibabo® tarjoaa asiakkailleen runsaan valikoiman erimerkkisiä sähkö- ja elektroniikkatuotteita ja SmartHome-tuotteita. Verkkokaupassamme on yli 350 000 tuotetta, ja toimitamme lähetyksiä yli 180 maahan.

eibabon® Affiliate-kumppaniohjelma

Onko sinulla tai yritykselläsi verkkosivut? Jos on, voit ansaita rahaa ja päästä osalliseksi eibmarkt.com GmbH:n menestyksestä. Olemme maailmanlaajuisesti suurimpia talo-, vene- ja perävaunualan verkkokauppoja, ja valikoimamme kattaa niin älykkään rakennusautomaation, elektroniikan ja sähkötekniikan, talotekniikan, kodinkoneet kuin valaisimet, multimedialaitteet, tieto- ja verkkotekniikan ja antenniteknologian. Kumppaninamme mainostat eibmarkt.com GmbH:lle kuuluvan eibabo®-yrityksen valikoimaa aktiivisesti verkkosivuillasi ja saat siitä vastineeksi mukavia provisioita.

Sinulle koituvat edut

  • 2% sta 4%  provisiota sivuiltasi siirtyneiden asiakkaiden tekemistä ostoksista
  • jopa 5% provisiota eibabon® Premium-kumppanina
  • jopa 8% tulosperusteisten provisio
  • ei kuluja, ei vähimmäisostorajaa – emme peri minkäänlaisia maksuja
  • saat käyttöösi kulloisenkin mainosaineiston, alennuskoodit ja tuotetiedot

 

Näin helposti se käy:

1. Rekisteröidy/ilmoittaudu

Subscribe

Rekisteröidy julkaisijaksi (Publisher) eibabo®-kumppaniohjelmaamme. Saat tuota pikaa henkilökohtaisen Partner-tunnuksen. Ilmoittautumislinkki eibabon® Affiliate-ohjelmiin on täällä:

>>> CJ: n eibabo®-ohjelmaan

 

Tässä osiossa rekisteröidään ja analysoidaan koko välittämäsi liikevaihto ja maksetaan ansaitsemasi provisio. Voit hakea eibabon® kumppaniohjelmaan henkilökohtaisella tunnuksellasi.

2. Tee linkki 

Adverts Linking

Kumppaniohjelmamme mainosaineistonäkymästä löydät koodin, jonka avulla voit tehdä verkkosivuillesi linkit eibabon® mainosaineistoon. Lisää koodi verkkosivuillesi.

3. Ansaitse rahaa

Earn Money

eibabon® Affiliate-kumppanina ansaitset rahaa jokaisesta ostoksesta, joka on tehty verkkosivujesi kautta. Liity jo tänään eibabon® kumppaniohjelmaan!

Katsomasi tuotteet