Uutiset

Tämä on eibabo®-uutisten sivu sinulle, lue täältä viimeisimmät uutiset eibabo®-toimituksellamme. 
Tämä on eibabo®-uutisten sivu sinulle, lue täältä viimeisimmät uutiset eibabo®-toimituksellamme. lue lisää »
Sulje ikkuna
eibabo® Uutiset

Tämä on eibabo®-uutisten sivu sinulle, lue täältä viimeisimmät uutiset eibabo®-toimituksellamme.

Hyödynnä kesäkauden edulliset paljousalennukset eibabo®-ostoksistasi! Meillä on kesällä paljon tarjoushintoja, joihin kannattaa tarttua. Kolmannen vuosineljänneksen alussa on jälleen odotettavissa 3–15 prosentin hinnankorotuksia useimmilta valmistajilta.
Tagit: eibabo, News
Olemme lisänneet ja luetteloineet 75 000 uutta tuotetta myymälässä. Erityisesti useimmat merkkituotteiden valmistajat.
Raaka-ainepulan vuoksi eri valmistajien osittain valtavia 5-25 prosentin hinnankorotuksia on odotettavissa kesäkuun alussa.
Tällä hetkellä on varauduttava jatkuvasti nouseviin hintoihin ja toimitusvaikeuksiin. Parhaillaan myös tunnetuilla valmistajilla on PVC-sähkökaappien, kanavien ja myös kytkin-/pistorasiamallien toimitusvaikeuksia. Kaikki pääraaka-aineet ovat tällä hetkellä kalliita ja valmistajien varastot on pian tyhjennetty. Kuparin, nikkelin, tinan, hopean, alumiinin ja teräksen sekä maaöljyn/maakaasun, joka on PVC:n, sähköteollisuuden näkökulmasta tärkeän materiaalin, valmistusaineita, hinnat ovat matkalla astronomisiin korkeuksiin.
Alennuksessa yli 30 000 myydyintä tuotetta 100 valitulta merkkivalmistajalta aina ABB:stä Zumtobeliin.
Olemme lisänneet ja luetteloineet 100 000 uutta tuotetta myymälässä. Erityisesti useimmat merkkituotteiden valmistajat.
Kannattaa käyttää tätä erityistä mahdollisuutta suuriin hankintoihin!
Huomaa, että 7. joulukuuta alkaen emme voi taata, että tilaus- tai erikoistilaustuotteiden toimitus onnistuu vuoden 2020 aikana (keltainen kuorma-automerkki tuotteessa). Varasto- ja hankintatuotteiden saatavuus heikkenee huomattavasti vuoden loppua kohti. Huomioi seuraavat ohjeet, jos tuotteita tarvitaan kiireellisesti.
Hintamme ovat nyt alhaisemmat kuin pitkään aikaan. Olemme alentaneet hintoja merkittävästi, mikä mahdollistaa Saksan 1.7.2020 alenevan arvonlisäverotuksen kanssa ainutlaatuisen tilaisuuden säästää ostoksissasi suuria summia.
Teknologia kehittyy huimaa vauhtia. Miltä shoppailu omasta olohuoneesta käsin mahtaakaan näyttää muutaman vuoden kuluttua?

eibabo® shoppailu 4.0

Teknologia kehittyy huimaa vauhtia. Miltä shoppailu omasta olohuoneesta käsin mahtaakaan näyttää muutaman vuoden kuluttua? Viime vuosina olemme voineet kerätä aiheesta mittavasti kokemusta etenkin omien 3D-sovellustemme ja kehitysosastojemme työn ansiosta. Heinäkuun 2020 alussa kerromme asiakkaillemme tästä kaikesta kiehtovien esitysten avulla.
Olemme lisänneet ja luetteloineet 25 000 uutta tuotetta myymälässä. Erityisesti useimmat merkkituotteiden valmistajat.
1 / 2