UKK COVID-19 / Corona

Banner_Info-Corona

Hyvät eibmarktin®/eibabon® asiakkaat! Olemme koonneet tähän vastaukset asiakkaidemme kysymyksiin, jotka koskevat nykyistä Covid-19-tilannetta.


Asiakaspalvelu

Minulla on kysymys tekemästäni tilauksesta. Toimiiko asiakaspalvelunne edelleen normaalisti?
Asiakaspalvelun toiminnassa ei ole minkäänlaisia rajoituksia.

Minulla on aiheeltaan yleinen/tekninen kysymys tuotteesta. Onko tekninen osastonne edelleen tavoitettavissa?
Asiakaspalvelun toiminnassa ei ole minkäänlaisia rajoituksia.


Tilauksen käsittely

Käsitteleekö eibmarkt® jo tekemäni tilauksen tavalliseen tapaan? Jos teen tilauksen vasta nyt, käsitelläänkö se?
Tiimimme käsittelee jokaisen tilauksen, joka tehdään eibmarkt®- ja eibabo®-verkkokaupoissamme, tuttuun tapaan nopeasti ja luotettavasti. Sinua pidetään ajan tasalla tilauksesi käsittelyn etenemisestä.


Tuotteiden saatavuus

Ovatko verkkokaupassanne olevat tuotteet varmasti saatavilla? Miten tunnistan ne tuotteet, jotka ovat saatavilla verkkokaupoissanne eibabo®?
Heti saatavilla olevat tuotteet tunnistat tuotenäkymässä vihreästä merkistä. Nämä tuotteet ovat jatkuvasti saatavilla olevia keskusvarastotuotteita. Keltaisella kuorma-automerkillä merkityt tuotteet ovat tilaustuotteita, tilauksesta valmistettavia tuotteita tai tuotteita, jotka toimitetaan suoraan valmistajan varastosta. Niiden toimitusaika on 3–13 päivää (sen mukaan, mitä esikatselunäkymässä on ilmoitettu).

Onko verkkokauppanne tuotteiden saatavuudessa nyt rajoituksia?
Saatavuudessa ei ole minkäänlaisia rajoituksia.

Miksi tilausvahvistukseen oli merkitty verkkokaupassa ilmoitettua pidempi toimitusaika?
Tiettyjen tuotteiden, kuten suojavarusteiden ja suojainten taikka paristojen ja akkujen, osalta valmistajilla on velvollisuus toimittaa niitä ensin viranomaisille, terveydenhoitolaitoksille, sairaaloille jne. Tämän vuoksi saatamme joutua odottamaan vuoroamme omien tilaustemme toimituksessa.
Yksittäisten valmistajien osalta kyse voi olla siitä, että tuotteiden toimitus meille viivästyy esimerkiksi rajatarkastusten ja ruuhkien vuoksi. Suurin osa valikoimassamme olevista tuotteista tulee kuitenkin Saksasta, joten tuotteiden toimituksissa varastoomme ei ole toistaiseksi häiriöitä.


Lähetys

Toimitetaanko tilaukseni varmasti ja viipymättä?
Kaikkien maiden hallitukset haluavat pitää maailmanlaajuiset vapaat tavaratoimitukset tietoisesti käynnissä, jotta toimitusketjut eivät katkea. Lähetyspalveluntoimittajamme eivät ole ilmoittaneet minkäänlaisista rajoituksista.

Onko Euroopan unionin alueella (EU:ssa) tehtävissä toimituksissa ongelmia tällä hetkellä?
DHL tai EU-maiden kansalliset postilaitokset eivät ole toistaiseksi ilmoittaneet häiriöistä. eibabo® lähettää tilaukset kaikkiin EU-maihin tuttun tapaan DHL:llä. Viranomaiset voivat kuitenkin määrätä esimerkiksi omaa maatasi tai aluettasi koskevia paikallisia rajoituksia. Selvitä mahdolliset rajoitukset asianomaisilta viranomaisilta.

Mikä on EFTA-maihin tai muualle maailmaan toimitettavien tilausten tilanne?
Tällä hetkellä tilaamasi tuotteet voidaan toimittaa DHL Internationalin ja DHL Expressin kautta tai rahtina (EU-/EFTA-maat) ongelmitta. eibmarkt®.com GmbH on yksi harvoista tämän alan vientiyrityksistä, jolla on Saksan tullilaitoksen hyväksyntä. Oman digitaalisen tulliselvityksemme ansiosta pystymme tarkastelemaan prosesseja nopeasti ja ilman tarpeetonta byrokratiaa ja siten myös vaikuttamaan niihin.


Tartuntariski

Miten suuri tartuntariski minulla on, kun vastaanotan teiltä tilaamani tuotteet?
Kun Covid-19-pandemian puhkesi Euroopassa, otimme käyttöön sisäisen pandemiasuunnitelmamme. Työntekijämme toimivat aiempaa tiukempien hygieniaa ja varotoimia koskevien sääntöjen mukaisesti, ja eri osastot, kuten lähettämö, desinfioidaan säännöllisesti. Maailman terveysjärjestö WHO katsoo, että Covid-19-viruksen tarttumisen mahdollisuus pakkauksesta tai pakkausmateriaaleista on lähes poissuljettu. Kun vastaanotat pakettia kuljetuspalveluyritykseltä, noudata asianmukaista hygieniaa.


eibmarkt.com GmbH kiittää ymmärryksestä ja siitä, että luotat yritykseemme jatkossakin. Toivomme, että sinä ja perheesi sekä kaikki työntekijämme ja kumppanimme pysyvät terveinä näinä meille kaikille poikkeuksellisina aikoina. Panikointia, hysteriaa ja hamstrausta tulee välttää, jotta yhteiskuntamme perusrakenteet pysyvät pystyssä.

Parhain terveisin Marco Labáhn (CEO) ja koko eibmarkt.com GmbH:n tiimi

Katsomasi tuotteet